Nyílt és Amatőr Diákolimpia visszaigazolások – frissítve!

Kedves Tanárok, Szülők, Diáksakkozók!

Véglegessé vált az egyéni Nyílt és Amatőr kategóriába tartozó nevezések visszaigazolása. A továbbiakban semmilyen jogosultság esetén nem fogadunk el késve érkező nevezéseket.

A különböző színkódok jelentése értelemszerű, és mindenkire nézve ugyanazt jelenti, függetlenül attól, mely kategóriába tartozik, illetve milyen jogalapon nevezett.

Zöld (Elfogadott): A játékos részt vehet a budapesti döntőn április 23-án. Akkor is ezt kapja valaki, ha kerületi másodikként pótdöntőre nevezett, de az 1. helyezett nem nevezett határidőre, illetve akkor is, ha az ő kategóriájában nincs pótdöntő. Az V-VI. korcsoportokon kívül lány I., III. és IV. korcsoportban sem rendezünk pótdöntőt a jelentkezők számára és eloszlására való tekintettel.

Kék (Pótdöntőre irányítva): A játékos részt vehet a pótdöntőn április 22-én.

Piros (Elutasított): A játékos nevezése elutasításra került. Azok is ide kerültek, akik 2022. április 21. 17:00-ig nem neveztek a diakolimpia.hu felületén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>