A Diákolimpia regisztrációs felület nyitva

Megnyílt a regisztrációs felület a budapesti Diákolimpia versenyeire.
A csapatverseny pontos helyszíne és időpontja várhatóan a jövő héten lesz véglegesítve, az egyéni verseny minden kategóriában március 4-én, az egyéni pótdöntők március 3-án kerülnek megrendezésre.

Továbbra is áll, hogy aki a nevezes.diakolimpia.hu weboldalon nincs benevezve, semmilyen indokkal nem játszhat a fővárosi versenyen az itteni regisztrációtól függetlenül!

A versenytermek befogadóképessége illetve az eszközigény miatt csak a bssz.hu oldalon is regisztrált versenyzőket tudjuk fogadni a versenyeken!

A regisztrációs űrlapok értelemszerű és hiánytalan kitöltését követően a benevezett diák neve megjelenik a nevezett tanulók között, “Függőben” státusszal (sárga szín). A nevezések elbírálását követően ez a státusz három különböző értéket vehet fel, ez egyben a nevezés hivatalos visszaigazolása is:

  • Elfogadva (zöld szín): A tanuló a budapesti Diákolimpia versenyén részt vehet március 4-én (csapat esetén a csapatverseny később meghatározott időpontjában). Pótdöntőre nevezett versenyző is kerülhet ide, amennyiben a kategóriájában nem kerül pótdöntő megrendezésre, vagy a kerületi versenyen előtte végzett diák nem nevezett határidőre.
  • Pótdöntőre irányítva (kék szín): A tanuló a diákolimpiai pótdöntőn vehet részt március 3-án. Ha valakinek a nevezése ebbe a kategóriába kapott visszaigazolást, de a pótdöntőn nem jelenik meg, nem jogosult játszani a másnapi fővárosi fordulón.
  • Elutasítva (piros szín): A tanuló nem vehet részt a budapesti Diákolimpia versenyein.

 

2 thoughts on “A Diákolimpia regisztrációs felület nyitva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>