2012-es naptári év első csapatbajnoki fordulója

Tisztelt Csapatvezetők és Versenybíró kollégák!

Befejeződött az erőlisták újraérvényesítése, bár a holnapi fordulóban kimaradó Rákosligeti Sakk Egylet elmulasztott új, 2012-re érvényes erőlistát küldeni. Az összes csapat vezetője megkapta az új listát, bár azok közül még nem mindegyik került fel a honlap megfelelő menüpontjába (ez a mai nap végéig meg fog történni). Az ifjúsági erőlisták érvényesítése még folyamatban van, kérem mindazon csapatvezetőket, akik akár a Hivatalos, akár az Amatőr osztályban érintettek, hogy küldjenek 2012-es erőlistát, vagy legalább jelezzék, ha a 2011-eshez képest nincs változás.

A holnapi, 2012. január 15-i fordulóban csak 2012-es dátumozású erőlistával szabad szabályosan leülni, kivéve a Kárpáti ESK-nak, mivel ők már 2011. novemberében érvényesítették 2012-re az erősorrendjüket.

Olyan játékosnak nem szabad leülnie, akinek nincs érvényes játékjoga, azaz az erőlistán szürke színnel van jelölve. Kérem, hogy erre mind a csapatvezető, mind a versenybíró kollégák figyeljenek oda.

Sportszerű jó mérkőzéseket kívánva:

Nádasi Balázs
BSSZ Iroda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>