Révész Máriusz BSSZ-elnök beszámolója

Tisztelt Sporttársak! Tisztelt Sakkbarátok!

A Budapesti Sakkszövetség egy hónapja megválasztott elnöksége nagy lendülettel látott neki a munkának. Néhány fontosabb döntésünkről szeretném tájékoztatni az érdeklődőket.

Az elmúlt ülésünkön döntöttünk arról, hogy jelentkezünk az országos ifjúsági csapatbajnokság megrendezésére, amit hosszú éveken keresztül Miskolcon rendeztek. Sikerült megszereznünk ehhez a Fővárosi Önkormányzat támogatását is, aminek köszönhetően nagyon kedvező feltételekkel kaphatjuk meg erre a rendezvényre a Kós Károly kollégium mellett, a területen található Ybl Mikós Építőipari Szakképző Iskola kézilabda-pályányi sportcsarnokát is. Ennek köszönhetően a Budapesti Sakkszövetség mind az étkezés, mind a szállásköltség és a nevezési díj tekintetében jobb ajánlatot tud tenni a tavalyi miskolci áraknál. Meggyőződésünk, hogy az ország túlnyomó részének jóval kedvezőbb lesz ez a helyszín, a budapesti csapatok pedig összességében 2 millió forint körüli összeget takaríthatnak meg.

A teljes beszámoló megtekinthető pdf-formátumban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>