Sakkos hétvége, 2012. június 1-3.

Igazán sakkos hétvégénk lesz; Sakksuli Kupával, Nagy Sportágválasztóval, Európa Sportnappal!

Jön a Sakksuli Kupa sorozat utolsó fordulója!

Már sok-sok pontot szereztél a Sakksuli Kupán és még többet szeretnél? Még nem versenyeztél, de kipróbálnád magad? Itt az alkalom, jelentkezz!

A Sakksuli Kupa sorozat 9. fordulója - az eredetileg meghirdetett időpontban - 2012. június 2-án, szombaton kerül megrendezésre a Kőrösi Csoma Sándor Kulturális Központban (volt Pataky), a 10. kerület Szent László tér 7-14.-ben!

A megmérettetés 09.30-kor kezdődik, ha versenyezni  szeretnél, akkor korábban érkezz! A helyszíni regisztráció 08.45-09.15-ig tart, a versenyen való indulás feltétele, hogy a regisztrációt legkésőbb 09.15-ig befejezd!

Nevezni az info@sakkovi.hu címen, 2012. június 1. 17.00 óráig lehet, internet-kapcsolat hiányában a Sakk-Ovi ügyfélszolgálatán, a 20/237-3435-ös telefonszámon!

Minden résztvevőnek, aki az eredményhirdetésig a helyszínen marad, oklevél és apró tárgyjutalom jár!

Amennyiben a verseny további részleteiről információkat szeretnél megtudni, IDE KATTINTS! 

Ha versenyezni még nem, de sakkozni azért szeretnél velünk, sakktáblás játszóházakkal várunk a hétvégén több helyszínen is!

Ott leszünk június 1-2-án a Nagy Sportágválasztón, melyről itt olvashatsz: http://www.sportagvalaszto.hu/index.php?m=14326&id=8066

vagy keress minket vasárnap a Margitszigeten az Európa Sportnapon, melynek programját itt találod: http://www.programturizmus.hu/tdestination-sportnap.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>