III. Sárkány-Aranytíz Nemzetközi Mesterverseny

A Budapesti Sakkszövetség, az Aranytíz Kultúrház és a Sárkány Diáksport Egyesület, a Budapesti Főpolgármesteri Hivatal és a Budapesti Sportszövetségek Uniója támogatásával – együttműködő partner: Nagy László, az Első Szombat sakkversenyek szervezője – 2012. augusztus 18. és 26. között nemzetközi sakkversenyt rendez az Aranytíz Kultúrházban (Bp. V. Arany János u. 10.).


A versenyprogram meghívásos nagymesterversenyből, mesterversenyből, open versenyből, továbbá felnőtt villámversenyből és ifjúsági rapidversenyből áll.


A GM-verseny 2012-ben valószínűleg a legmagasabb élőátlagú verseny lesz Magyarországon. Az IM-verseny győztese meghívást kaphat a jövő évi GM-mezőnybe, míg az Open verseny győztese az IM-csoportba.


A versenyről minden információ megtalálható a http://verseny.sarkanydse.hu oldalon.


A Budapesti Sakkcsapatbajnokságon részt vevő csapatok játékosai számára a korábbi évadokban benevezett csapatok után kapott leversenyezhető versenytámogatás felhasználható. A versenyen egy játékos 1000 forint díjkedvezményt használhat fel. A következő csapatok számára van még kedvezmény: link


Minden résztvevőnek előre is jó játékot kíván a Budapesti Sakkszövetség!

2 thoughts on “III. Sárkány-Aranytíz Nemzetközi Mesterverseny

  1. Ez úton is gratulálok a II.Budapest Open színvonalas megrendezéséhez, a kitűnő helyszínhez,
    minden közreműködőnek.
    Érdeklődnék, hogy az utolsó forduló játszmái mikor lesznek fent?
    Üdvözlettel,
    Mihály Zoltán

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>