Sakkozó Budapest-bérlet

Tisztelt Sporttársak!

A Budapesti Sakkszövetség mai elnökségi ülésén Révész Máriusz BSSZ-elnök, valamint Ádám György, Krizsány László, Nádasi Balázs és Nagy László versenyszervezők részvételével megegyezés született a sakkozó Budapest-bérlet bevezetéséről.

A bérlet 1000 forint/fő áron váltható ki a Budapesti Sakkszövetségtől, a vásárlás napjától számított egy évig érvényes, és az egyezményben részt vevő versenyszervezők FIDE-értékszámszerző versenyein tulajdonosuk számára minimum 10% kedvezményt jelent a nevezési díjból (a kedvezmény pontos mértékét a szervező dönti el, Nagy László például az Első Szombat FM-csoportjában 20% engedményt ajánlott fel).

Az első két verseny, ahol a Budapest-bérlet helyszíni megvásárlása esetén már élnek a kedvezményes nevezési díjak: a szeptember 1-jén induló First Saturday FM-csoportja, illetve a szeptember 7-9. közötti IV. Kőbánya Open. A bérlet igényléséről és a programban résztvevő további versenyekről rövidesen bővebb tájékoztatást nyújtunk, az érintett tornák kiemelt publikációt kapnak a BSSZ weboldalán.

A Budapest-bérlet programban résztvenni szándékozó versenyszervezők jelentkezését örömmel fogadjuk a gyomber.tamas@bssz.hu elérhetőségen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>