SZ jelű pályázat

Megjelent a Fővárosi Önkormányzat „SZ” jelű pályázata. A pályázat célja támogatni a Budapest területén működő sportegyesületeket és természetbarát egyesületeket, amelyek rendszeresen, széles körben igénybe vehető szabadidős sporttevékenységet, testedzési alkalmat biztosítanak a főváros lakossága számára. A pályázati nyomtatványcsomag igényelhető a Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán (1052 Budapest, Bárczy István u. 1-3.), vagy letölthető a www.budapest.hu/palyazatok oldalról. A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető: Verő Beáta vezető tanácsostól (tel: 999-94-77). E-mail: verob@budapest.hu.

Ügyfélfogadási idő: hétfő-szerda: 9-11 óra, kedd-csütörtök: 13-16 óra.

2 thoughts on “SZ jelű pályázat

    • Tisztelt Dr. Varga Györgyné!

      Mi is csak továbbítottuk a szükséges információkat a BSSZ weboldalán keresztül, bármilyen adatlappal kapcsolatos kérdésre vagy problémára a cikkben szereplő elérhetőségeken kaphat választ vagy orvoslást.
      Üdvözlettel
      Gyömbér Tamás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>