Bemutatkozik a Sakkpalánta

Kedves Sakkbarátok!

Magyarországon egyre nagyobb figyelmet kap a sakkoktatás, és a sakk, mint képességfejlesztő eszköz. Mi a Sakkpalántánál is arra törekszünk, hogy egyre több családhoz eljuttassuk ezt a nagyszerű játékot, megszerettetve a gyerekekkel 64 mező országának csodálatos világát. Jelenleg Budapesten és környékén tartunk játékos foglalkozásokat, 10 kerületben közel 400 ifjú sakkpalántánk ismerkedik a sakk fortélyaival. Fiatalos csapatunk célja, hogy a sakkon keresztül egy olyan logikai látásmóddal ismertessük meg a gyerekeket, melyet a gyakorlati életben is sikeresen használhatnak, emellett pedig újabb tehetségeket fedezzünk fel a magyar sakkozás számára.

Ha meg szeretnének tudni többet is rólunk, kérjük, keressék fel honlapunkat a www.sakkpalanta.hu címen, vagy nézzék meg videónkat a youtube-on http://www.youtube.com/watch?v=xlGIcJ3pkS8, friss híreinkről pedig a facebookon értesülhetnek: http://www.facebook.com/Sakkpalanta.

Üdvözlettel, A Sakkpalánta csapata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>