Budapesti csapat diákolimpia végeredmények

A mai napon lezajlottak a sakkcsapat diákolimpia budapesti elődöntői. A Törekvés Művelődési Központban 38 általános iskolás fiú- és 20 lánycsapat küzdött meg egymással (I-II., illetve III-IV. korcsoportok), több mint 200 gyermek csatázott az országos döntőbe jutásért.
A középiskolások versenyének (V-VI. korcsoport) az Apáczai Csere János Gimnázium adott otthont, itt 13 fiú- és 7 lánycsapat képviselte iskoláját – több, mint 75 fő, azaz összesen közel 300-an játszottak az idei versenyen.

Minden csoport első 5 helyezett csapata nyerte el a jogot, hogy nevezzen az országos döntőre, amelyet 2014. május 16-18-án Szombathelyen rendez meg a Magyar Sakkszövetség.
Az országos döntő kiírása megtalálható ezen a linken. A nevezéseket változatlanul az iskolának kell kezdeményeznie a kiírásban szereplő módon és feltételek szerint!

A Budapesti végeredmények a lenti hivatkozások segítségével olvashatók el, illetve az V-VI. korcsoportosok részletes, táblánkénti eredményei a chess-results.com weboldalon is fent vannak. Technikai okokból az általános iskolások versenyét ott nem tudjuk publikálni.
Eredményes versenyzést kívánunk az országos döntőn induló minden budapesti csapatnak!

I-II. korcsoportos lányok végeredménye
III-IV. korcsoportos lányok végeredménye
V-VI. korcsoportos lányok végeredménye     chess-results oldal

I-II. korcsoportos fiúk végeredménye
III-IV. korcsoportos fiúk végeredménye
V-VI. korcsoportos fiúk végeredménye          chess-results oldal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>