Budapesti felnőtt csapatbajnokságok időpont változás!!

Tisztelt Sporttársak!

A Magyar Sakkszövetség 2017. március 31.-április 2. között rendezi meg a csapat Diákolimpia országos döntőjét Szombathelyen.

Tekintettel arra, hogy az ezen a versenyen játszó gyerekek hiánya miatt több csapat nem tudná biztosítani a kötelező ifjúsági játékost Bp. I. osztályban, illetve vannak csapatok, amelyek jobbára ifjúsági játékosokra épülnek az alacsonyabb osztályban, és nem tudnának kiállni az adott napi fordulóra, a Budapesti Sakkszövetség elnöksége úgy határozott, hogy – mivel a Magyar Sakkszövetség kérésünkre nem módosította a Diákolimpia időpontját – a kiírás szerint 2017. április 2-án megrendezendő 10. fordulót 2017. május 7-én rendezzük meg a Budapesti Felnőtt Csapatbajnokságok mindhárom osztályában.

Ez azt jelenti, hogy – a szezon elején a legtöbb csapat által már lefoglalt versenytermek miatt – április 23-án az eredetileg is aznapra tervezett, 11. fordulós párosítás marad érvényben, míg az eredetileg 10. fordulós párosítás szerinti mérkőzésekre május 7-én kerül sor. Ez mindhárom osztályra vonatkozik, a Szén csoport rájátszására is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>