I. BSSZ-Aranytíz Nemzetközi Mesterverseny és VII. Budapest Open Papp Béla emlékére

Kedves Sakkbarátok!

Hetedik alkalommal rendezzük meg augusztus derekán a Budapest Opent, mely a szokásoknak megfelelően két csoportban várja a sakkozni vágyókat. Az A csoport nyílt verseny legalább 1600 FIDE értékszámmal rendelkezőknek, míg a B csoportba az 1700 FIDE Élő pont alattiak jelentkezését várjuk a megszokott helyszínen, az Aranytíz Kultúrházban. A Papp Béla Alapítvány 100 000 Ft készpénzzel, illetve további 100 000 Ft értékben könyvekkel támogatja a verseny díjalapját, így idén a torna egyben Papp Bélára való megemlékezésként is szolgál.

Természetesen a hagyományos nemzetközi nagymester- és nemzetközi mesterverseny sem maradhat el. A két körmérkőzéses tornát idén Nagy László IO szervezi (firstsat@hu.inter.net), míg a svájci versenyekre a bpchesstournament@gmail.com email címen lehet jelentkezni Korpics Zsoltnál.

A versenykiírás itt megtekinthető.

Szeretettel várunk minden sakkbarátot a hagyományos nyár végi versenyünkön!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>