Budapesti Amatőr egyéni Diákolimpia

Tisztelt Érintettek!

A 2017/18. tanévi Amatőr egyéni Diákolimpia budapesti versenyének nevezési határideje lejárt, a nevezések visszaigazolása megtörtént. A Diákolimpia 2017/18. menüpont alatt megtekinthetők a nevezések és az elbírálások is. A színkódok értelmezése:

  • Zöld (Elfogadott): Részt vehet a február 10-én megrendezésre kerülő fővárosi versenyen.
  • Kék (Pótdöntő): Részt vehet a február 9-én megrendezésre kerülő pótdöntőn, melyről az egyes kategóriák 1-3. helyezettjei jutnak be a másnapi versenyre.
  • Piros (Elutasított): Nem jogosult részt venni a fővárosi versenyen, illetve pótdöntőn.

Pótdöntőt az alábbi kategóriák számára rendezünk: Fiú I., II., III., IV. korcsoport, illetve Lány I. korcsoport. Aki a pótdöntőre nevezésnél indoklásnak betegséget vagy orvosi vizsgálatot adott meg, a regisztrációra hozza magával az azt alátámasztó orvosi igazolást.

A regisztrációs felület az egyéni versenyekre már nem él. Helyszíni nevezést sem a pótdöntőn, sem a budapesti versenyen nem áll módunkban elfogadni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>