A Budapesti Felnőtt CsB eredményei a chess.hu-n követhetők

Tisztelt Sporttársak!

Az idei szezonban – egyelőre félig-meddig kísérleti jelleggel – több más megyei bajnoksághoz hasonlóan a Budapesti Felnőtt Csapatbajnokságok eredményeit is megpróbáljuk a chess.hu weboldalon (Versenyek – Csapatbajnokságok) közzétenni. A direkt linkek elérhetők a Csapatbajnokság 2021. – Eredmények menüből.

Fontos, hogy a bajnokság hivatalos erőlistáinak továbbra is a bssz.hu oldalon megtekinthető és innen letölthető erősorrendi ívek számítanak! A játékra jogosultak tekintetében a chess.hu-n elérhető listán eltérések lehetnek, az ottani informatikai rendszer nem tudja például kezelni a vonal felülről játékjoggal rendelkező ifi, női és szenior versenyzőket, de egyes vendégjátékosok is megjelenhetnek egyszerre két erősorrendi íven. Ellenben az eredmények megjelenítése sokkal korszerűbb, és valószínűleg gyorsabban meg is fog történni, mint az általunk eddig használt, elavult rendszerben.

Jó eséllyel a technikai korlátok miatt a harmadosztály rájátszását a bssz.hu-n kell majd követni, erről akkor majd még külön tájékoztatót írunk a hírfolyamra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>