2022/23-as budapesti Diákolimpia végeredmények

A mai napon véget értek a fővárosi Diákolimpiák 2022/23-as küzdelmei.

A végeredmények a chess-results.com weboldalon megtalálhatók, gratulálunk minden továbbjutónak és eredményes versenyzést kívánunk az országos döntőkben!

Amatőr és nyílt fiúk
Amatőr és nyílt lányok
Versenyzők
Csapatok

Az országos döntőre a diakolimpia.hu felületén már nem kell újból nevezni! A sorozatban csak egyszer szükséges itt regisztrálni, azt pedig leellenőriztem minden fővárosi résztvevőnél, anélkül nem lett volna lehetséges Budapesten játszani.

Az országos döntőkre minden kategóriában az adott verseny versenykiírásában található email címeken szükséges regisztrálni a kért adatok megadásával. Az egyéni versenyeké ezen a linken megtalálható, a designt tekintve még csak munkaverzió formájában, tartalmilag azonban már nem fognak változni. A szolnoki (nyílt-amatőr) verseny regisztrációjával még meg vagyok csúszva, aki nevezett, de még nem kapott választ, ne aggódjon, a héten az is beindul.

A csapatverseny kiírása még nincs kész, remélhetőleg a közeljövőben véglegesül.

Kérek mindenkit a kiírások alapos tanulmányozására, és különösen minden bennük kért adat elküldésére a nevezésekhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>