Sakkversenyek decemberben Budapesten

Tisztelt Sporttársak!

A budapesti versenyszervezők lelkes csapata gondoskodik róla, hogy az év utolsó hónapjában se maradjanak verseny nélkül a város sakkozói.

Az előttünk álló hétvégén, egész pontosan december 2-án vasárnap két ifjúsági verseny is lesz Budapesten, a Budapesti Gyermek Rapid Grand Prix következő állomása, egyben a Sakksuli Kupa aktuális fordulója a XI. kerületben kerül megrendezésre (a kiírás megtekinthető itt), míg kifejezetten újpesti illetőségű játékosok számára Zöldy Róbert bonyolítja le az Újpesti Ifjúsági Sakkbajnokságot.

A fentiekből már kitalálható, hogy december 1-je szombati napra esik, tehát indul Nagy László versenye, az Első Szombat. Ide jelentkezés és információ a www.firstsaturday.hu weboldalon lehetséges.

December 9-én, vasárnap Korpics Zsolt bácsi az Orczy Mikulás Kupa keretein belül elhozza a Mikulást a gyerekeknek egy rapidversenyen való részvételért cserébe.

December 14-16. között Krizsány László várja az V. Kőbánya Openen azokat a 2200 alatti sakkozókat, akik előkarácsonyi ajándék gyanánt egy kis FIDE-értékszám szerzéssel lepnék meg magukat.

Az év végén, december 27-30. között pedig a Budapesti Sakkszövetség rendezi meg a már hagyományossá váló 4. Karácsonyi Opent szintén a 2200 értékszám alatti sakkozók számára, bízva abban, hogy az elmúlt évekhez hasonló kellemes légkörű versenyen zárhatjuk le a 2012. esztendőt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>