4. Karácsonyi Open, 2012. december 27-30.

Tisztelt Sporttársak!

Idén negyedik alkalommal rendezzük meg Karácsony és Újév között a Budapesti Sakkszövetségnek is otthont adó Curia utcai székházban a Karácsonyi Opent.
Mondhatjuk, hogy most már a hagyományoknak megfelelően 90-90 perces gondolkodási időbeosztással, a gyorsított játszmabefejezés (QPF) szabályai szerint, 7 fordulón át mérkőzhetnek meg egymással a két ünnep között a lelkes 2200 élő pont alatti sakkozók egy jó hangulatú évzáró verseny keretein belül. A regisztráció 27-én 12:30-ig tart, az első forduló 13-16 óra között zajlik le, míg a hátralévő három versenynapon 2-2 fordulót rendezünk 9-12, illetve 13-16 óra között.
A nevezési díjakból idén is jár az 1000 forint kedvezmény a budapesti csapatbajnoki rendszerben résztvevő egyesületek játékosai számára, a csapat felhasználható keretének erejéig. Ezt a listát a http://bssz.hu/lista/versenytam20121208.txt webcímen lehet megtekinteni. 500 forinttal olcsóbban nevezhetnek a nők, ifjúsági korúak, nyugdíjasok, fogyatékkal élők, illetve a munkanélküliek. További 10% kedvezmény jár a sakkozó Budapest-bérlet tulajdonosoknak.
További információk a versenykiírásban találhatók, nevezni az info@bssz.hu email címen, illetve a (30) 435-2142-es telefonszámon lehet.

Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>