Szavazzatok a sakkozásra az utanpotlassport.hu weboldalon!

Az utánpótlássport.hu oldalon leadott szavazattal öt sportág egy-egy képviselője közül a sakkozást azzal lehet támogatni, ha most a Barcza-BEAC sakkműhely kap egy támogató szavazatot a méltó vetélytársak – teke, röplabda, vízilabda, evezés ellenében. Mi, és minden sakkozó már arra is büszkék lehetünk, hogy a sportágunk, és annak képviselőjeként a Barcza-BEAC sakkműhely részt vehet jelöltként a szavazásban, bejutottunk a legjobb ötbe.
A feladat egyértelmű: minél több, a sportág mellett elkötelezett embert kell megkérni arra, hogy néhány kattintással – akár arra alkalmas mobiltelefonján is – jelezze támogatását: egyszer, amikor meglátogatja az alábbi linket,
http://www.utanpotlassport.hu/a-honap-utanpotlasnevelo-muhelye/szavazas/
másodszor, amikor kiválasztja a sakkozást képviselő Barcza-BEAC sakkműhelyt, harmadszor, amikor megadja az általa olvasott e-mail címét és negyedszer, amikor visszaigazolja a kapott levelet.
“A megtiszetelő lehetőséget a Barcza-BEAC sakkműhely azzal érdemelte ki, hogy május hónapban ifjú sakkozói a korcsoportos rapid bajnokság kilenc csapatérme közül négyet nyertek el, a szintén májusban befejeződött budapesti ifi CsB 6 csapatérme közül ugyancsak négyet vihettek haza. A korcsoportos rapid bajnokságon csapatban és egyéniben 62 játékosa szerepelt, közülük összesen 17 fő nyert érmet, öten kettőt is, tehát a mennyiségi munka mellett az eredményességre sem lehet panasz.”
Szavazzatok tehát a Barcza-BEAC sakkműhelyre, ha mienk lesz a legtöbb szavazat, lehet véleményünket a szavazásban részt vevő NOB, az Utánpótlássport és a Decathlon is osztani fogja!

Köszönettel
Ádám György

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>