Budapesti Ifjúsági Csapatbajnokságok november 23-i fordulója

Tisztelt Sporttársak!

Többen jelezték, hogy nem volt egyértelmű, hogy a most szombati (nov. 23.) ifjúsági csapatbajnoki fordulón a körmérkőzéses csoportokban milyen párosítások lesznek.
Az elmaradt november 2-i forduló párosítása szerint csapnak össze egymással a csapatok, tehát a bajnokság “csúszik”, nem az adott versenynap párosításai kerülnek egy az egyben más időpontra.
A szükséges extra versenynapról a pénteki elnökségi ülésen döntünk, az biztos, hogy 2014-ben lesz beiktatva a versenynaptárba.
Az esetleges félreértésekért elnézést kérek!

Gyömbér Tamás

update: Az Amatőr B osztály párosítása a helyszínen készül el, az induló csapatok végleges ismeretében. Azon csapatoknak, akik még nem adtak le erősorrendet, ezt legkésőbb a helyszínen az első forduló előtt pótolniuk kell. A már leadott erősorrendeket igyekszem legkésőbb holnap estig hitelesítve visszaküldeni a csapatvezetőknek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>