Egyéni Diákolimpia visszaigazolások

Tisztelt Sporttársak!

A Budapesti Egyéni Diákolimpiai Döntő nevezése és a nevezések elbírálása lezárult. Két nevezés maradt függőben technikai problémák miatt, az ő elbírálásuk nem módosítja az egyes korcsoportok lebonyolítási formáját.

Elutasított státuszú versenyző befogadása – kivéve, ha esetleg tévedésből történt – mostantól csak méltányossági kérelem benyújtása és pozitív elbírálása esetén lehetséges, amelyet az iskola pedagógusának, vagy az iskola által megbízott csapatvezetőnek kell kezdeményeznie.

A lányoknál pótdöntőt nem rendezünk, azok a versenyzők, akik nevezésük alapján pótdöntőre lettek volna irányítva, automatikusan részt vehetnek a fővárosi döntőn.

A fiú III-IV-V-VI. korcsoportokban a lányokhoz hasonló a helyzet: a nevezettek létszámára való tekintettel a pótdöntőre irányítottak is automatikus döntő-résztvevők.

Az I-II. korcsoportos fiúknál 16 illetve 17 fő alanyi jogon döntős, további 24 illetve 25 versenyző jogosult a március 7-i pótdöntőn való részvételre. A mezőnyöket mindkét csoportban 30 főre fogjuk feltölteni, azaz az I. korcsoportosok pótdöntőjéről 14, a II. korcsoportosokéról 13 fő kvalifikálhatja magát a döntőre.

Kérjük, a versenyekre diákigazolványt, illetve ennek hiányában tanulói jogviszonyt igazoló dokumentumot minden versenyző hozzon magával, ennek hiányában a versenyeken való részvétel nem lehetséges!

Eredményes versenyzést kívánunk minden diáksakkozónak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>