VI. Sárkány-Aranytíz Nemzetközi Mesterverseny és V. Budapest Open

2015. augusztus 15-23. között kerül megrendezésre a hagyományos nyár végi Sárkány-Aranytíz mesterverseny, valamint kísérőversenye, a Budapest Open – hatodik, illetve ötödik alkalommal. A versenynek az elmúlt években megszokott módon a játékosok igényeit remekül kielégítő Aranytíz Kultúrház ad otthont.

A nagymester- és mestercsoportokban 9 fordulós körmérkőzés, a Budapest Openen 9 fordulós svájci verseny lesz a lebonyolítás formája. A gondolkodási idő mindenhol 90’/40 lépés + 30’ rájátszás, lépésenkénti 30” bónuszidővel. A késési idő 30 perc.

A szokásoknak megfelelően két kísérőversenyt is rendezünk: augusztus 20-án 10 órától villámverseny lesz 30 000 forintos díjalappal, míg 22-én szintén 10 órától ifjúsági rapidverseny várja az érdeklődőket.

A versenykiírás megtekinthető a Versenynaptár menüpontban, vagy az alábbi link segítségével, illetve a verseny.sarkanydse.hu weboldalon, utóbbi helyen a későbbiekben folyamatosan aktualizált információk kíséretében.

Idén is mindenkit várunk szeretettel egy remek nyár végi versenyre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>