Budapesti Ifjúsági Csapatbajnokság 1. versenynap

Lezajlott a Budapesti Ifjúsági Csapatbajnokság első versenynapja a Törekvés Művelődési Központban.

A Hivatalos osztályban az első fordulóra került sor, a következő csapateredmények születtek:

MTK Budapest I – MTK Budapest III 3,5:0,5
Barcza GSC II – Aquaréna KSC I 0:4
Barcza GSC I – Csepeli TK 4:0
HÜSI SC I – Pénzügyőr SE I 1:3
Aquaréna KSC II – Pénzügyőr SE II 4:0
BEAC – MTK Budapest II 1:3

A Pénzügyőr SE II. csapata megsértette a mozgó vonalhúzás szabályát, első két táblása nem lett volna jogosult ebben a csapatban játszani. Mindkét játékos pontja jóváírásra került az ellenfél számára, így 2:2 helyett 4:0 a hivatalos végeredmény. A FIDE értékszámba természetesen a partik tényleges végeredménye számít majd bele.

A táblánkénti eredmények megtalálhatók a chess-results.com weboldalon a link segítségével. Itt a bajnokság szerinti eredmények szerepelnek, így a mostani, és a későbbi esetlegesen előforduló utólagos pontelvonások/jóváírások FIDE élő változása nem az itt szereplő értékek szerint történik majd.

Az Amatőr osztályban 3 fordulót játszottak le a csapatok, a táblánkénti- és csapateredmények megtalálhatók szintén a chess-results.com weboldalon a link segítségével.

Mindkét osztály párosítása is fent van mind a honlapokon, mind a bssz.hu Csapatbajnokság 2015./Sorsolás-párosítás menüpontjában.

A következő forduló időpontja: 2015. november 14.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>