Ifjúsági csapatbajnokság Amatőr osztály, tavaszi forduló – illetve március 19-i versenynap áthelyezése

Tisztelt Csapatvezető Sporttársak!

Az ifjúsági csapatbajnokság kiírása alapján tavasszal is elindítjuk a budapesti ifjúsági csapatbajnokság Amatőr osztályát az őszihez hasonló, 3 versenynapos, 9 fordulós svájci rendszerben – amennyiben igény van rá.

A mai naptól él az online nevezési felület. Az első versenynap 2016. február 20. lesz. A nevezés 2016. február 15-én zárul.
Alapértelmezésben az őszi versenyen is részt vett csapatok az ottani erőlistájukat hozzák magukkal, természetesen az aktuális, februári értékszámokkal frissítve. Ha egy játékos emiatt nem férne be az 1400-as létszámkorlátba, automatikusan törlésre kerül a listáról. Azok, akik új játékost vennének fel, sorrendet módosítanának, vagy teljesen új erőlistát állítanának össze, kérem, a nevezési határidőig küldjék el a kívánt sorrendet a Csapatbajnokság 2015. menüpontban található excel űrlap segítségével.

Már most jelzem, hogy mivel a Magyar Sakkszövetség az előzetes tervekkel ellentétben kettébontotta az országos egyéni Diákolimpia mezőnyét, és az amatőr kategória 2016. március 19-én kerül megrendezésre, az aznapra tervezett ifjúsági csapatbajnoki forduló áthelyezésre kerül. A várható időpont április 9., de ezt még a Törekvés MK vezetésével egyeztetni kell. A végleges dátumról itt a hírfolyamon is beszámolunk, illetve minden érintett csapat vezetője emailes értesítést is kap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>