Budapesti csapat Diákolimpia végeredményei

2016. február 27-én, szombaton a Törekvés Művelődési Központ és a Lauder Javne Iskola adtak otthont a 2015/16. tanévi sakk Diákolimpiák utolsó felvonásának, a csapatversenyeknek.
A chess-results.com weboldalon gyakorlatilag élőben követhetők voltak az eredmények, és most is megtekinthetők, így a részletes eredményekért az oda irányító linkekre érdemes kattintani.

Az általános iskolás lánycsoportokban a lebonyolítási forma kommunikációs hiba miatt maradt a versenykiírás szerinti 7 fordulós svájci mérkőzés, ezért a felelősséget vállalom. Az optimális megoldás a körmérkőzés lett volna csökkentett gondolkodási idővel, de ennek a lehetőségére sajnos már csak az első forduló közben hívták fel a figyelmemet.

A középiskolások versenyén számlát kértek, de nem adtak meg email címet, melyre kiküldhetem őket: Újbudai József Attila Gimnázium, ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium. A felsorolt intézmények képviselői a gyomber.tamas@bssz.hu email címen jelentkezhetnek a távszámlájukért.

A bajnokok (részletes eredmények a linkek alatt):
I-II. korcsoportos fiúk: Losonci Téri Általános Iskola
I-II. korcsoportos lányok: Lauder Javne Iskola
III-IV. korcsoportos fiúk: Fazekas Mihály Gyak. Általános Iskola
III-IV. korcsoportos lányok: Lauder Javne Iskola
V-VI. korcsoportos fiúk: Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium
V-VI. korcsoportos lányok: ELTE Apáczai Csere János Gimnázium

Ismét felhívom a figyelmét a továbbjutó 1-5. helyezett csapatoknak, hogy az országos döntőn való részvétel nem automatikus, 2016. március 27-ig nevezni kell a kiírásban megadott elérhetőségeken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>