Budapesti Diákolimpia tudnivalók

Tisztelt Érdeklődők!

Sokan kérdezték, mikor lesz budapesti Diákolimpia kiírás, mit lehet tudni a részletekről. Most, hogy az MSSZ és az MDSZ megkötötte a szerződést, hozzáfoghatunk a kiírásunk elkészítéséhez.
A versenyek helyszínének meghatározása lesz a legnagyobb kérdés, ezért a pontos és végleges kiírásokat várhatóan január 16-ig fogjuk elkészíteni, már ezeknek ismeretében.
Az egyes versenyszámok tervezett időpontjai (mind szombati napok):

Versenyzői egyéni: 2017. február 4. (Csak azok a korcsoportok lesznek megrendezve, ahol a továbbjutó 6 főnél több nevezés érkezik! A 2016. szeptember 1-jei listán FIDE standard, rapid vagy blitz értékszámmal rendelkező sakkozók játszanak itt!)

Amatőr egyéni: 2017. február 11. (2016. szeptember 1-jei FIDE listán értékszámmal nem rendelkező játékosok versenye.)

Csapat: 2017. február 25.

A kerületi szervezőket ezúton is kérem, hogy a november 9-én kiküldött általános tájékoztatóban leírtak szerint rendezzék meg versenyeiket. Kérem továbbá, hogy amelyik kerületben versenykiírás, illetve végeredmény született, azt juttassák el a BSSZ számára – jövő héten felkerülnek a kerületi versenyek a honlapra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>