Csapat Diákolimpia visszaigazolások

Kedves Diáksakkozók, Tanárok!

A sakkcsapat Diákolimpia budapesti versenyének nevezése lezárult, a visszaigazolások egyetlen kivétellel (ott versenybírósági döntést várunk) megtörténtek. A visszaigazolások státusza megtekinthető a nevezett csapatoknál.
A kerületi II. helyezett csapatok jelentkezése el lett utasítva, kivéve abban az esetben, ha a kerületi versenyen elindult olyan iskola, amelynek az adott kategóriában tavaly országos döntős résztvevő csapata volt.
Ha egy kerületből egy kategóriában csak egyetlen jelentkező iskola volt, ő automatikusan résztvevő, a kerületét képviselve, függetlenül a kerületi helyezéstől vagy részvételtől.
Amennyiben február 22-ig beérkezne jogosult iskola késői nevezése (kerületi I., esetleg tavalyi országos résztvevő), azt még el tudjuk fogadni. Ha egy késve érkező kerületi I. helyezett nevez, a jelenleg elfogadott státuszban lévő kerületi II. helyezett elutasításra kerül.
2017. február 23-tól jogosultság esetén sem áll módunkban jelentkezéseket pozitívan elbírálni.

Sikeres versenyzést kívánunk minden csapatnak a budapesti versenyen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>