Budapesti Ifi CsB 3. versenynap, Amatőr osztály őszi forduló végeredmény

A harmadik versenynap is véget ért a Budapesti Ifjúsági Csapatbajnokság 2017/18. évi küzdelmeiben a Törekvés Művelődési Központban.

Az Amatőr osztályban az utolsó három fordulóra került sor, már ami az őszi versenyt illeti. A bajnokságban két csapat is veretlen maradt 9 fordulót követően, közülük fél ponttal többet gyűjtve riválisánál az Aquaréna KSC együttese lett a bajnok.
Második helyre az utolsó fordulót megelőzően még vezető Óbudai SI I. csapata futott be, míg a bronzérmek a Lauder Iskola I. játékosainak nyakába kerültek. Ugyanők nyerték a legjobb iskolai csapatnak járó kupát is, ebben a kategóriában második helyen a Lázár Ervin Iskola, míg harmadik helyen a Lauder Iskola II. csapata végzett.

A verseny chess-results oldalán tekinthetők meg a táblánkénti eredmények, a hivatalos végeredmény azonban – miután a chess-resultson nincs mód egyszerre megjeleníteni a táblánkénti eredményeket és a büntetőpontokat is levonni – ebben a pdf file-ban látható (a Csapatbajnokság 2017. -> Sorsolás-párosítás menüben is megtalálható).

A Hivatalos osztály Ádám György csoportban a harmadik fordulóra került sor. A mai csapateredmények:
Sárkány DSE I – MTK Budapest I 1:3
Aquaréna KSC I – MTK Budapest II 3:1
Pénzügyőr SE I – Aquaréna KSC II 2:2
Sárkány DSE II – Pénzügyőr SE II 4:0
Pestszentlőrinc – HÜSI SC 2:2
MTK Budapest III – Palota Sakk 2,5:1,5

A táblánkénti eredmények és a következő forduló párosítása legkésőbb hétfőn felkerül a honlapra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>