Versenybírói felhívás

Kedves Versenybíró kollégák!

A BSSZ versenybírói értekezletére 2018. szeptember 17-én, hétfőn 17:00-tól kerül sor a 1053 Budapest, Curia u. 3. szám alatti sportszékház Kapcsos Lajosné termében.
Az értekezleten való részvétel szükséges feltétele annak, hogy a 2018/19-es évad Budapesti Felnőtt Csapatbajnokságán valaki versenybíróként (házibíróként) részt vehessen.

Kérem a házibírói rendszert alkalmazó csapatvezetőket is, hogy az általuk házibíróként alkalmazni kívánt kollégák figyelmét hívják fel az értekezleten való részvétel szükségességére.
Ugyanitt kérek minden kollégát, hogy jelezze Szefcsek Gábornak vagy nekem, hogy az első 7 fordulóban előreláthatólag mely fordulókban tud/nem tud mérkőzést vállalni a csapatbajnokságban.
Az értekezlettől való esetleges távolmaradást kérem, hogy az érintettek előre jelezzék a hivatali email címemen, vagy telefonon.

A másod- és harmadosztály lebonyolítási rendszere holnap délig véglegesül, az I. osztály 12 csapat számára 11 fordulós körmérkőzésként kerül megrendezésre a versenykiírás szerint.

Gyömbér Tamás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>