Amatőr Diákolimpia nevezések visszaigazolása

Kedves Tanárok, Kísérők!

99%-ban elkészült az amatőr egyéni Diákolimpia budapesti jelentkezőinek visszaigazolása. Néhány esetben további információk beérkezéséig még maradt a függőben státusz.
A visszaigazolásokat a Diákolimpia 2018/2019. menüponton belül, a Budapesti Diákolimpiára eddig regisztrált amatőr egyéni versenyzők fülön lehet megtekinteni.
A színkódok jelentései:

  • Függőben (sárga) : további információkra várunk, a nevezések elbírálása egyelőre függőben van.
  • Elfogadott (zöld) : a játékos részt vehet a Diákolimpia budapesti versenyén. Előfordulhat, hogy pótdöntőre nevezett gyerekek is ezt a státuszt kapják, ez esetben a pénteki pótdöntőn nem kell részt venniük.
  • Elutasított (piros) : a játékos nem vehet részt a Diákolimpia budapesti versenyén/pótdöntőjén.
  • Pótdöntőre irányítva (kék) : a játékos az amatőr egyéni pótdöntőn vehet részt 2019. február 22-én.

NEM rendezünk pótdöntőt az alábbi kategóriákban – itt a pótdöntőre nevezett gyerekek is a február 23-i budapesti versenyen jogosultak részt venni:
Lány III., IV., V. és VI. korcsoport
Fiú V. és VI. korcsoport

A VI. korcsoportos lányok versenye meg lesz tarva, az országos döntőre való továbbjutás feltétele a versenyen való részvétel.

Azok a tanulók, akik a pótdöntőre való nevezés indokaként igazolt betegséget adtak meg, hozzák magukkal a versenyre az orvosi igazolásukat, ennek hiányában a szereplésük nem lesz engedélyezve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>