A BSSZ közgyűlésének eredményei

A szokásosnál nagyobb érdeklődés mellett, a tisztújításon 22 érvényes szavazati joggal rendelkező résztvevővel zajlott le a Budapesti Sakkszövetség rendes éves közgyűlése.

A hivatalos napirend előtt Révész Máriusz, a szövetség leköszönő elnöke átadta a 2018/19. évad csapatbajnoki díjait. A Csepeli TK, illetve az ifi CsB-vel kapcsolatban a Gyömrői SE képviselői nem voltak jelen (utóbbi esetben érthető okokból), ők az érmeket, illetve Piszár László tábladíját a Curia utcai irodában előzetes egyeztetést követően átvehetik.

A közgyűlés jelentős többséggel fogadta el a szakmai- és a pénzügyi beszámolókat, illetve a helyszínen felvetődött szükséges kiegészítésekkel a 2019. évi költségvetés-tervezetet.

A tisztújításon egyetlen elnökjelölt volt. A közgyűlés őt nagy többséggel meg is választotta, így a Budapesti Sakkszövetség elnöki pozícióját a jövő évi tisztújításig Lovas Zsolt tölti be.

Helyére az Ellenőrző Bizottságban megüresedett helyre szintén egyetlen jelölés érkezett, a közgyűlés szintén nagy többséggel választotta taggá Kozma Editet.

Az új tisztségviselőknek munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>