Csapat Diákolimpia nevezések

Kedves Tanárok, Diáksakkozók!

A 2019/20. tanévi Budapesti Sakk Csapat Diákolimpia nevezése lezárult.
A XXII. kerületi csapatversenyt január 31-én rendezik meg, ezért a kerületből aznap még kivételesen elfogadunk csapat nevezéseket – ezeket a gyomber.tamas@bssz.hu email címen kérjük leadni. A honlapon a regisztrációs felület már nem él.

Ismételten felhívom minden résztvevő figyelmét, hogy a nevezes.diakolimpia.hu felületen leadott nevezés nélkül egyéb jogosultságok megléte esetén sincs mód részt venni a budapesti döntőn!
Azok az csapatok, amelyek a bssz.hu felületén beneveztek, de a Magyar Diáksport Szövetségnél még nem, erről emailes értesítést kapnak az itteni regisztrációnál megadott email címükre. Ezt a nevezést csak az iskola pedagógusai jogosultak leadni az iskola egyedi kódjának segítségével.

2020. január 31. péntek 20:00-ig van lehetőség a hiányzó MDSZ-nevezések pótlására. Azok a csapatok, akik eddig nem regisztrálnak azon a felületen is, nem vehetnek részt a másnapi versenyen.

A nevezések hivatalos elbírálásáról külön értesítést nem küldünk, a regisztrált csapatok listáján a Jóváhagyás oszlop tartalmazza azokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>