Amatőr Diákolimpia és pótdöntő visszaigazolások

Lezárult a 2019/20. tanévi Amatőr Egyéni Diákolimpia nevezése. A nevezések elbírálása megtekinthető a Diákolimpia 2019/2020. menüpont alatt a megfelelő fülön.

Az I. és II. korcsoportos versenyzők pótdöntőre már szintén nem jelentkezhetnek, az alanyi jogon döntős résztvevők számára azonban még nyitva van a nevezési felület.

A nevezések elbírálásának jelmagyarázata:

  • Elfogadott: Részt vehet a Diákolimpia budapesti döntőn. Előfordulhat, hogy pótdöntőre nevezett játékos is ezt a státuszt kapta, ha túl kevés játékos lett volna pótdöntőre irányítva.
  • Pótdöntőre irányítva: Részt vehet a 2020. február 7-i Diákolimpia pótdöntőn.
  • Elutasított: Nem vehet részt a 2019/20-as tanévi Diákolimpia budapesti versenyén/pótdöntőjén.
  • Függőben: Jellemzően azok kerültek ide, akiket a nevezes.diakolimpia.hu felületen tanáruk még nem regisztrált be. Rajtuk kívül néhány speciális eset is függőben maradt, ők emailben értesítést kaptak az indokról, nevezésük elbírálása később várható.

Ismételten felhívom minden résztvevő figyelmét, hogy a nevezes.diakolimpia.hu felületen leadott nevezés nélkül egyéb jogosultságok megléte esetén sincs mód részt venni a budapesti versenyeken/pótdöntőn!
Azok a tanulók, akik a bssz.hu felületén beneveztek, de a Magyar Diáksport Szövetségnél még nem, erről emailes értesítést kapnak az itteni regisztrációnál megadott email címükre. Ezt a nevezést csak az iskola pedagógusai jogosultak leadni az iskola egyedi kódjának segítségével.

2020. február 5. szerdáig van lehetőség a hiányzó MDSZ-nevezések pótlására. Azok a tanulók, akik eddig nem regisztrálnak azon a felületen is, nem vehetnek részt a pótdöntőn/budapesti döntőn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>