Budapesti Felnőtt Csapatbajnokság 2022/23. évad versenykiírása

Tisztelt Sporttársak!

Elkészült és az elnökség által jóváhagyásra került a 2022/23. évad Budapesti Felnőtt Csapatbajnokság versenykiírása. A nevezési felület aktiválásra került, a mai naptól lehet nevezni, a szokásoknak megfelelően kizárólag ezen a weboldalon.

A versenykiírásban egyetlen komolyabb változtatást eszközölt az elnökség: a bajnokságban való részvétel feltétele (3. pont) ezentúl nem a budapesti székhely, hanem a budapesti versenyhelyiség lesz. Így a főváros-környéki egyesületek csapatai számára is lehetővé válik a bajnokságban való részvétel – természetesen először csak a III. osztályban.

Egy fontos technikai változásra is felhívnám a figyelmüket: a Google vonatkozó ingyenes szolgáltatásának megszűnése miatt megszűntek az alábbi email fiókok:
elnok@bssz.hu, fotitkar@bssz.hu, info@bssz.hu, valamint a hirek@bssz.hu hírlista, és valamennyi névre szóló, bssz.hu végződésű fiók, kivéve a gyomber.tamas@bssz.hu. A közeljövőben tehát kérek mindenkit, hogy csak ez utóbbit használja a BSSZ-el való kapcsolattartásra – bár megpróbálunk aliasokat létrehozni, ennek sikere nem garantált.

Eredményes versenyzést kívánok az előttünk álló évadra!

Gyömbér Tamás
BSSZ főtitkár

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>