Egyéni Diákolimpia visszaigazolások státusza

Néhány speciális eset, illetve a XIV. kerületi verseny résztvevői kivételével befejeződött az egyéni Diákolimpiára beérkezett regisztrációk és nevezések elbírálása.

Jelen tájékoztató alján található azon tanulók listája, akik a nevezes.diakolimpia.hu felületen még nem neveztek a versenyre. Ennek pótlására legkésőbb 2023. március 2-ig van lehetőség, ezután az érintett játékosok nevezése elutasításra kerül!

Az “Elfogadva” státusszal rendelkezők (zöld színkód) már biztosan részt vehetnek a budapesti versenyen március 4-én. Ez akkor is így van, ha valaki eredetileg pótdöntőre nevezett. Nem rendezünk pótdöntőt az V. és VI. korcsoportokon túl az I. és IV. korcsoportos lányok számára sem.

A “Pótdöntőre irányítva” státuszúak március 3-án a pótdöntőn vehetnek részt. Ott minden kategóriában az 1-3. helyezettek jutnak be a másnapi döntőbe.

Az “Elutasítva” státusszal rendelkező nevezők nem vehetnek részt egyik versenyen sem.

Akik arra való hivatkozással kérvényezték felvételüket a pótdöntőre, hogy a kerületi verseny idején betegek voltak, az ezt alátámasztó orvosi igazolást emailben, szkennelve juttassák el a gyomber.tamas@bssz.hu email címre 2023. március 2-ig. Ennek hiányában nevezésük elutasításra kerül.

Versenyzői kategóriában azokban a kategóriákban, ahol a nevezők létszáma nem haladja meg az 5 főt, nem tartjuk meg a fővárosi versenyt, mindannyian továbbjutottak az országos döntőbe. Ez a III., IV. és VI. korcsoportos lányokat jelenti. Rájuk is érvényes azonban, hogy az MDSZ-nél 2023. március 2-ig be kell nevezniük. Akinél ez nem történik meg, nevezése elutasításra kerül és nem juthat tovább.

Amatőr kategóriában létszámtól függetlenül minden verseny meg lesz rendezve, továbbjutni csak az azokon részt vevő játékosok tudnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>