Felkerültek a budapesti erőlisták

Tisztelt Sporttársak!

Bár már szombaton feltöltésre kerültek a 2023/24-es csapatbajnokság erőlistái, több csapatvezető még mindig a chess.hu oldalon kereste őket, azt jelezve, hogy még nincsenek fent.

A korábbi tájékoztatásnak illetve a versenykiírásnak megfelelően ismét jelzem, hogy a Budapesti Csapatbajnokságra az innen, a bssz.hu weboldalról letöltött erőlisták tekinthetők egyedül hitelesnek. A chess.hu felületén sajnos nincs mód olyan szinten testreszabni az erőlistákat, hogy egyértelmű legyen, kik a vonal feletti játékosok, kik a vendégek, illetve több esetben olyan játékosok is meg kell, hogy jelenjenek az ottani “erőlistákon”, akiknek az adott osztályban nincs játékjoguk.

Ismételten kérek tehát mindenkit, hogy a Csapatbajnokság 2023. / Erőlisták menüpont alatt megtalálható verziókat vigye magával a budapesti csapatbajnoki mérkőzésekre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>