Egyéni Diákolimpia visszaigazolások

Megkezdődött az egyéni Diákolimpia nevezéseinek visszaigazolása. A Diákolimpia 2023/24. menüpontban a nevezett játékosoknál a jóváhagyás oszlopban szereplő színkódot kell figyelembe venni.

Elfogadott (zöld) - a játékos március 9-én játszhat a budapesti döntőn (előfordulhat, hogy pótdöntőre nevezett játékos is ide kerül)

Pótdöntőre irányítva (kék) - a játékos március 8-án játszhat a pótdöntőn. Kérjük, hogy a 15:15-15:45 közötti érkezést a nagy létszámra való tekintettel szíveskedjenek tartani.

Elutasítva (piros) - a játékos nem jogosult játszani a budapesti versenyeken

A visszaigazolások státusza minden kategóriában véglegesnek tekinthető. Függőben alapvetően a lent felsorolt, MDSZ-nevezéssel nem rendelkező diákok maradtak, egy speciális esetet leszámítva. Lány IV., illetve fiú és lány V-VI. korcsoportokban nem rendezünk pótdöntőt, ott mindenki közvetlenül a budapesti döntőn játszhat.

FIGYELEM! Azokban a kategóriákban, ahol a kerületi bajnok nem nevezett határidőre, a soron következő jogosult játékos lett alanyi jogon indulónak elfogadva a versenykiírás értelmében. Ha egy kerületi bajnok csütörtök délig késve még regisztrálja részvételi szándékát, pótdöntőre lesz irányítva.

Az alábbi játékosoknak nincs nevezése a diakolimpia.hu felületen – ennek hiányában semmiféle méltányossággal nem vehetnek részt a budapesti döntőn! Kérem, hogy a hiányzó regisztrációt legkésőbb csütörtök délig intézzék!

Kerület Korcsoport Nem Név
XII. VF4 Fiú Mohácsy Zsombor
XXIII. AF4 Fiú Lucz Kende

2 thoughts on “Egyéni Diákolimpia visszaigazolások

  1. Tisztelt Szervezők!

    Tudjuk a verseny napját, de pontos kezdeti időpontot és helyszínt sehol nem látjuk kihirdetve! Kérhetnénk egy kis tájékoztatást?

    Válaszukat előre is köszönöm!

    Tisztelettel:

    Mócsa Róbert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>