Sakkversenyek Budapesten a hosszú hétvégén

Tisztelt Sporttársak!

Október 20-án, szombaton a X. kerületben kerül megrendezésre a Budapesti Gyermek Grand Prix versenysorozat következő állomása, ami egyben a Sakksuli Kupa nyitóversenye is lesz. A verseny kiírása megtekinthető itt. Reméljük, legalább annyi résztvevőre számíthatunk, mint a sorozat legutóbbi versenyén. A szervezők a Budapest-kártya tulajdonosainak is biztosítanak nevezési díjkedvezményt.

A nagyobbak számára október 20-22. között a Józsefvárosi Openen lesz lehetőség értékszámszerzésre és -módosításra, amennyiben 2200 Élő értékszámnál nem rendelkeznek többel. A Budapest-kártyások itt is jogosultak 10% nevezési díjkedvezményre, mindenkit szeretettel vár Györkös Lajos és Korpics Zsolt. A versenykiírás letölthető egyebek között innen.

Október 23-án a főváros budai oldala is aktivizálja magát sakk szempontból egy újabb egynapos gyerekverseny, a XXV. Lauder Sakkfesztivál megrendezésével. A versenyen minden egyes kategóriában (A-F, fiú-lány) győztes játékos, amennyiben a 2013. május 1-i XXVI. Lauder Sakkfesztiválon érmes helyezést ér el, meghívást kap egy Polgár Judit elleni szimultánpartira. Akik mindkét versenyen részt vesznek, azok között további helyeket sorsolnak ki a világ legerősebb sakkozónője elleni mérkőzésre, melyet a 2013. tavaszi versenyt követően fognak megrendezni. A keddi verseny kiírása itt olvasható.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>