Budapest-bérletes versenyek a közeljövőben

A Rákosligeti AC és a Sárkány DSE hétvégi értékszámszerző sakkversenyt szervez XVII. Szabadság u. 24. szám alatti közös klubhelyiségében, amire örömmel várja minden 2200 alatti értékszámú sakkozó nevezését. A klubban hamarosan országszerte egyedülálló módon minden érdeklődő által szabadon látogatható sakk-könyvtár nyílik. A versenykiírás és az eddigi nevezők listája megtekinthető a Sárkány DSE honlapján. A sakkozó Budapest-bérlet tulajdonosok 10% nevezési díjkedvezménnyel indulhatnak, határidőre történő nevezés esetén.

Február 2-án 2013-ban is útjára indul az Első Szombat versenysorozat Nagy László rendezésében a Medosz Hotelben. A körmérkőzéses versenyek FM-csoportjában a Budapest-bérletesek 20% kedvezményt kapnak a nevezési díjból. A versenyekkel kapcsolatos bővebb információk a www.firstsaturday.hu weboldalon olvashatók.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>