Értékszámszerző egyéni versenyek júniusban Budapesten

Júniusban már a hó első napján, 1-jén szombaton kezdődik a megszokott helyen a MEDOSZ Hotelben az Első Szombat GM-IM-FM körversenysorozat. Nagy László elérhetőségein lehet rá jelentkezni, az FM csoportba nevező Budapest kártyás játékosok 20% nevezési díjkedvezményben is részesülnek.

A 14-16-i hétvégén Balla Attila és Nádasi Balázs a XVII. kerületbe várják a sakkozni vágyó 2200 alatti versenyzőket a VI. Rákosmente Openen. A rendezvény kiírása megtekinthető a Versenynaptár menüpontban, itt is jár 10% kedvezmény a Budapest kártyásoknak.

Június 22-30. között Újpesten élő pont korlát nélkül kerül sor a 2013-as Frech Károly Emlékversenyre, a főszervező Zöldy Róbert és Györkös Lajos főbíró szeretettel fogadják a nevezéseket a versenykiírásban szereplő elérhetőségeken. A verseny szintén Budapest kártya kompatibilis, 10% kedvezményt kapnak a tulajdonosok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>