Újraindult az MTK sakk szakosztálya

Kedves Sakkozók, Sakkbarátok!

Az MTK az elmúlt idény során Budapest bajnoka címet nyert Rákosligeti AC sakkszakosztályának átvételével újraindította a nagy múltú sakkszakosztályát! 2014 őszétől kezdődnek a klubnapok, illetve a rendszeres edzések. Csapataink jelen lesznek az NB II-ben, a Budapesti Felnőtt CsB különböző osztályaiban, valamint a Nemzeti és Budapesti Ifjúsági CsB-n. Az új szakosztály elnöke, egyben vezető edzője Kállai Gábor nemzetközi nagymester, a szakosztály igazgatója Balla Attila, ifjúsági edzőink egyike Szabolcsi János nemzetközi mester.

Életkortól és játékerőtől függetlenül szeretettel várjuk azokat sakkozókat, akik szívesen vennének részt az MTK sakkszakosztályának életében. Külön tisztelettel fogadjuk az egykori MTK-sokat.

Kérjük az érdeklődőket, hogy Balla Attilát keressék a balla.attila@mtk1888.hu e-mail címen vagy a +36-20-260-75-03-as telefonszámon.

Sportbaráti üdvözlettel:
Balla Attila, Kállai Gábor, Szabolcsi János

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>