Eredmény korrekció a Bilek csoportban, figyelemfelhívás

Tisztelt Sporttársak!

A bajnokság eddigi fordulóinak átvizsgálásakor a Versenybíróság megállapította, hogy a Bilek csoport 8. fordulójában lejátszott MTK Budapest IV – HÜSI SC II mérkőzésen a hazai csapat első két tábláján Schreuder Peters Misja és Yip Michael jogosulatlanul szerepelt, hiszen a megelőző fordulókban mindkét játékos 5 partit váltott már a Budapest I. osztályban szereplő MTK Budapest III. csapatában.

A Versenybíróság döntésének értelmében az érintett két táblán a jogosulatlan szereplés miatt a csapatbajnoki pontok a HÜSI SC II. csapata számára jóváírásra kerülnek (fél-fél pont mindkét táblán), a mérkőzés végeredménye így 5,5:6,5 lett.
A két jogosulatlanul szerepeltetett játékosért az MTK Budapest IV. csapata fejenként 1, azaz összesen 2 büntetőpontban is részesül.

Kérek minden, több bajnoki osztályban is csapatot indító csapatvezetőt, hogy az utolsó fordulóban is fokozottan ügyeljenek a versenykiírás 8.2.4-es pontjának betartására!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>