Tisztelt Sporttársak!

Elkészült a 2017/18-as felnőtt csapatbajnoki évad menetrendje. A sorsoláson a minden eddiginél összetettebb és nagyobb számú igény kielégítése érdekében a megjelent csapatvezetők teljes körű beleegyezésével a harmadosztály A és B csoportjai között helyet cserélt egymással a Mattolda SSC II. és az ATTE-ARISZ csapata. A végleges menetrendek megtekinthetők és letölthetők a Csapatbajnokság 2017. menüpont Sorsolás-párosítás almenüjében. Minden a sorsoláson megjelent képviselőnek ezúton is köszönöm a türelmét és együttműködését!

A címjegyzékek a héten felkerülnek, még nem minden csapat adta le a versenyhelyiségének pontos címét.

Ismételten felhívom minden házibírót foglalkoztató csapatvezető figyelmét, hogy az általuk felkérni kívánt játékvezetőket küldjék el a most pénteken, 2017. szeptember 22-én 17:00-kor tartandó versenybírói értekezletre (Curia u. 3. III/7.)!

A Budapest I. osztályban induló csapatok különösen figyeljenek a két extra – január 14-i és március 18-i – versenynapra! Ezeket a párosítási táblázatban piros színnel kiemeltem.

A harmadosztály rájátszásának helyválasztói jogainak alakulása a következő: a 8. és 10. fordulóban a B, míg a 9. és 11. fordulóban az A csoportban szereplő csapatok játszanak otthon, helyezéstől függetlenül.