A 2022/23-as évad sorsolása

Figyelem! Szeptember 12-én tévedésből hibás menetrend került ki a harmadosztály rájátszására, már a javított verziók vannak fent az oldalon!

A 2022/23-as Budapesti Felnőtt Csapatbajnokság sorsolása felkerült a Csapatbajnokság 2022. menüpont alá.

A szeptember 3-i tájékoztatóhoz képest módosult a harmadosztály két csoportjának összetétele, a végleges beosztás a következő:

A csoport: Pestszentimre, Sárkány DSE III, MTK Budapest IV, Sirály SE III, Fót SE, Barcza GSC III, TFSE III
B csoport: ATTE-ARISZ, Hóbagoly II, Újpesti KSE II, SENSE II, Palota sakk II, HÜSI SC III

A B csoport számára 2023. január 22. és február 5. szabadnapok.

A rájátszási szisztéma megegyezik a tavalyi bajnokságéval. Az A csoport csapatai otthon játszanak 2023. február 26-án (felsőház) és március 19-én, míg a B csoport csapatai március 5-én és április 2-án.

A sorsoláson elhangzottak szerint amennyiben az előre még kiszámíthatatlan teremproblémák miatt két csapat egybehangzó kérelmet ad be mérkőzésük előrehozatalára, vagy halasztására, azt a kérelmet a Versenybíróság díjmentesen jóvá fogja hagyni (természetesen kivéve abban az esetben, ha az sértené a sportszerűséget vagy megnehezítené a bajnokság normális lefolyását).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>