Áprilisi sakkversenyek Budapesten

Áprilisban sem maradnak versenyzési lehetőség nélkül Budapest sakkozói, a hónap elején két értékszámszerző versenyt és egy ingyenes rendezvényt tudok a nagyérdemű figyelmébe ajánlani.
Április 6-án kezdődnek az Első Szombat körversenyek a Medosz Hotelben. Nagy László versenyeit nemigen kell részletesebben bemutatni, aki mégis bővebb információra vágyik, a www.firstsaturday.hu honlapon megtalálja.
Április 19-21. között az V. Rákosmente Openen játszhatnak a 2200 élő pont alatti játékosok Budapest XVII. kerületében. A hatfordulós, 2×90 perces QPF verseny kiírása megtekinthető a Versenynaptár menüpontban, 49 fő részvételéig várja a jelentkezőket Balla Attila és Nádasi Balázs.
Április 27-én – időjárástól függően – a KöSZI Rendezvényközpontban, vagy a Rottenbiller Parkban kerül megrendezésre a Pest-Buda 150 táblás sakkmérkőzés, majd közvetlenül utána Budapesti egyesületek 4 fős csapatai számára a Budapest Kupa. Mindkét rendezvényen ingyenes a részvétel, a kiírás megtekinthető a Versenynaptár menüpontban, Krizsány Lászlónál lehet jelezni a részvételi szándékot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>