Regio Játék II. Rákospalota Kupa végeredmény

A mai napon került megrendezésre a rákospalotai Hubay Jenő Alapfokú Művészetoktatási Intézmény dísztermében a Budapesti Rapid Grand Prix 8. állomása, a Regio Játék II. Rákospalota Kupa.
A közel 200 játékos befogadására alkalmas teremben 173 gyermek küzdött meg egymással hét fordulóban a díjakért, és 12 kísérő számára egy külön csoport gondoskodott arról, hogy a szombat ne csak ideges körömrágással teljen el.
Ezúttal a legkisebbek voltak jelen a legnagyobb létszámban, a 2005 után születettek 83-an játszottak az A csoportban, melyet 6,5 egységet gyűjtve Xiong Benjamin Viktor nyert meg.
Az elsősorban 2003-2004-es generációt tömörítő B csoportnak 48 résztvevője volt, a győztes itt is egy 6,5 pontos fiatalember lett Gyenes Máté Dániel személyében.
Egyedül a C csoportban avattunk 100%-os teljesítményű győztest, Nagy Ferenc magabiztosan utasította maga mögé a főleg 2000-2002-es születésű riválisait, szám szerint 29-et. Mivel ebben a mezőnyben az A és B korcsoportok erős játékosai is szép számmal képviseltették magukat, eredménye különösen jónak mondható.
A legidősebbeket és a legerősebbeket is magába foglaló D csoportban most csak tucatnyian harcoltak a győzelemért, a csatából 6 pontot gyűjtve Karácsonyi Gellért került ki győztesen, újabb trófeával gazdagítva szépen gyarapodó gyűjteményét.
Végül, de nem utolsósorban a kísérők versenyéről is emlékezzünk meg: Koczó Kristóf esélyeshez méltóan, 6,5 ponttal diadalmaskodott, tőle szokatlan módon ezúttal nem hibátlan mérleggel.
A verseny végeztével minden, az eredményhirdetés végét megváró gyermek kapott ajándékot és emléklapot, így remélhetőleg senki nem távozott keserű szájízzel – de üres kézzel biztosan nem.
A végeredmények pdf formátumban az alábbi linkek segítségével megtekinthetők:
A csoport
B csoport
C csoport
D csoport
K csoport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>