Budapesti csapatbajnokságok 2013/14-es versenykiírásai

Tisztelt Sporttársak!

Elkészültek és a BSSZ elnöksége által jóváhagyásra kerültek a BSSZ 2013/14-es évadra szervezett felnőtt és ifjúsági csapatbajnokságainak versenykiírásai. Az online nevezési felület legkésőbb augusztus 26-án aktiválódik, a nevezési határidő szeptember 16. lesz.

A BSSZ elnökségének döntése értelmében ebben az évadban már minden Bp. I. osztályba nevező csapat köteles legalább egy csapatot indítani a Bp. ifjúsági csapatbajnokság valamelyik osztályában is. Az Amatőr B osztály is megfelel erre a célra, ez összesen 3 versenynapon, 9 fordulós versenyként lesz megrendezve. Minden felnőtt I. osztályban induló csapat 5 000 Ft leversenyezhető kedvezményt kap az ifi csb. nevezési díjaiból.

Az elmúlt – és különösen a tavalyi – versenyévadok negatív tapasztalatai alapján idén szigorúbban vesszük a nevezési, valamint BSSZ-en keresztül történő fizetés esetén a versenybírói díjak beérkezési határidejének betartását. Az a csapat, amely a nevezési díj befizetését nem rendezi legkésőbb a sorsolás napján a kiírásban szereplő módok valamelyikén, nem kap sorszámot. A BSSZ-en keresztül történő bírói kifizetések részletei a kiírás 7.5.5 pontjában megtekinthetők.

Az ifjúsági amatőr osztályok lebonyolításában változás történt. Az Amatőr A osztály 12 fordulós svájci verseny lesz, 6 versenynapon, 2×45 perces gondolkodási idővel. Az Amatőr B osztály 9 fordulós svájci verseny lesz, 3 versenynapon, 2×25 perces gondolkodási idővel.

Az amatőr felnőtt csapatbajnokság (nemhivatalos negyedosztály) leültetési létszáma 8-ról 6 főre csökkent, az időpontok azonban változatlanul a budapesti felnőtt csapatbajnokságéval megegyezőek.

Eredményes versenyzést kívánok az előttünk álló csapatbajnoki évadra!

A Budapesti Felnőtt Csapatbajnokságok versenykiírása

A Budapesti Ifjúsági Csapatbajnokságok versenykiírása

A Budapesti Felnőtt Amatőr Csapatbajnokság versenykiírása

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>