BSSZ versenybírói értekezlet

Tisztelt Sporttársak!

A Budapesti Sakkszövetség versenybírói értekezletére 2013. szeptember 27-én, pénteken 17:00-kor kerül sor a 1053 Budapest, Curia u. 3. szám alatti sportszékház III. emelet 7. sz. tárgyalótermében. Az első 5 forduló küldéseit ugyanitt, ugyanekkor osztjuk ki. Kérem, aki a megjelölt időpontban nem tud megjelenni, de az előttünk álló szezonban bírói vagy házibírói feladatokat szeretne ellátni a Budapesti Felnőtt Csapatbajnokságban, emailben (gyomber.tamas@bssz.hu) vagy telefonon (+3630/435-2142) értesítsen. Az értekezletről “igazoltan” távolmaradó kollegák az első fordulóban küldést nem kapnak, ők október 4-én pénteken, vagy október 7-én hétfőn személyesen vehetik át küldéseiket a BSSZ irodában (Curia u. 3. II/4.) 15-17 óra között a hátralévő fordulókra. A visszajelzés nélkül távolmaradó versenybírók a 2013/14-es csapatbajnoki szezonban nem kapnak küldést, illetve nem kérhetők fel házibírónak sem.

Kérem azokat a csapatvezetőket, akiknek csapata a házibírói rendszert alkalmazza Budapest II. és III. osztályban, tájékoztassák a mérkőzéseikre házibírónak felkérni szánt kollegákat a fentiekről, különös tekintettel ha ők az előző szezonban nem vezettek mérkőzést a Budapesti Csapatbajnokságokon.

Üdvözlettel
Gyömbér Tamás
irodavezető

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>