Tavaszi Fesztivál – Gyermek Sakk Grand Prix

Március 29-én szombaton indul Budapest legnagyobb egynapos gyermek rapid versenye. A Budapest Grand Prix márciusi rendezvényének a frissen megnyílt Bálna Rendezvényközpont (Budapest IX. Fővám tér 11-12.) ad otthont. Március 29. igazi családi sakknap lesz, hiszen a HURRÁ pontokért és értékes tárgyjutalmakért folytatott sakkverseny mellett lehetőség nyílik találkozni Polgár Judittal, minden idők legjobb női sakkozójával, aki immár 25 éve vezeti a világranglistát. A legkisebbeket a Pepita Kódex játszóháza várja, ahol a legbátrabbak Családi Sakkverseny keretében tehetik próbára tudásukat.
A rapid versenyt követően előadásokat hallgathatnak meg az érdeklődők az ifjúsági sakkozás és az iskolai sakkoktatás témakörében. Az előadások után lehetőség nyílik kérdéseket feltenni a sportszakemberek és sportvezetők felé. Aki pedig még a délutánt is a fekete-fehér mezők bűvöletében szeretné eltölteni, megtekintheti a Budapesti Tavaszi Fesztivál Nemzetközi Nyílt Sakkverseny 2. fordulóját. A versenyre eddig 3 nagymester és 13 nemzetközi mester jelezte részvételi szándékát.
A gyermek rapid versenyre már eddig is nagyon sokan jelentkeztek, a Bálna impozáns rendezvénytermében azonban még továbbra is vannak szabad helyek, a szervezők várják az ifjú sakkozók jelentkezését a clearlogicltd@gmail.com e-mail címen!
SAKKOZZ VELÜNK, KÖSZÖNTSÜK EGYÜTT A TAVASZT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>