Kötelező maszkviselés a Budapesti Felnőtt Csapatbajnokság mérkőzésein

Kedves Sakkozók! Kedves Csapatvezetők!
A Budapesti Sakkszövetség elnöksége 2022. február 6-tól kezdődően visszavonásig kötelezővé teszi a maszk viselését minden játékos, versenybíró és kísérő számára a budapesti csapatbajnokság mérkőzésein. Az intézkedés visszavonásig érvényes! Az intézkedés jogszerűségét az MSSZ jogásza megvizsgálta, kifogással nem élt.
Az intézkedést a járvány elleni védekezés teszi indokolttá. A fertőzöttségi adatok alakulását folyamatosan figyelemmel követi az elnökség, kedvező fertőzöttségi trend kialakulást követően az intézkedés vissza lesz vonva.
Kérünk, minden játékost, csapatvezetőt és versenybírót az új – átmeneti – intézkedés betartására.
Budapest, 2022. február 1.

                                                                                             Lovas Zsolt

1 thought on “Kötelező maszkviselés a Budapesti Felnőtt Csapatbajnokság mérkőzésein

  1. A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 2. § (1) bekezdés j) pontja szerint a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezető és ezek segítői nem kötelesek maszkot viselni a zárt térben megrendezett sportrendezvényen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>