A 2023/24. évad sorsolása

Ma koraeste lezajlott a 2023/24-es versenyévad sorsolása. A menetrendek pdf formátumban megtalálhatók a Csapatbajnokság 2023. menüpont alatt.

A csapatvezetői értekezleten elhangzott legfontosabb kérdésekre adott válaszok röviden:

  • Parti közben tilos bármilyen elektronikus eszközt viselni a fülben, ez a hallássérült játékosok hallókészülékeire is vonatkozik. Tilos továbbá fej- vagy fülhallgató, illetve bármi olyan eszköz viselése, ami teljesen eltakarja a fület.
  • A csapatbajnokság hivatalos erőlistái változatlanul itt, a bssz.hu weboldalon találhatók meg. Az eredmények a tervek szerint ismét a chess.hu felületén követhetők majd. Az aktuális mérkőzések helyszínével kapcsolatban a chess.hu felületen megjelenő cím a mérvadó, az eseti helyszínváltozások ugyanis ott követhetők le. Természetesen az elsődlegesen megadott versenyhelyszíntől való eltérés esetén változatlanul elvárás a házigazda csapat intézőjétől, hogy a vendég csapat intézőjét és a BSSZ irodát is értesítse.
  • Bár nem kapcsolódik szorosan a felnőtt csapatbajnoksághoz, de a BSSZ elnöksége úgy határozott, hogy a szezonban a covid előtt megszokott lebonyolítási formában megrendezi a Budapesti Ifjúsági Csapatbajnokságot. A Hivatalos osztály küzdelmei 7 helyett csak 6 fordulósak lesznek. A tervezett időpontok később kerülnek meghatározásra, a helyszín valószínűleg a Testnevelési Egyetem lesz. A felnőtt Budapest I. osztályban szereplő csapatok számára nem kötelező, csak ajánlott az indulás az ifi csb-n.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>